Toplam 25.750 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi

HABER: YENER EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Yüreğir İlçesi ve Ceyhan İlçesi’nde gerçekleştirilen aramalarda toplam 25 kilo 750 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. İki ayrı olayda M.C ve T.E isimli şahıslar gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yüreğir İlçesi Cırık Mahallesinde M.C. isimli şahsın ikametinde ve sebze bahçesinde adli makamlardan alınan karara istinaden yapılan arama neticesinde (21.700) gram (21 kilo 700 gram) Kubar Esrar Maddesi ve (5) kök Kenevir Bitkisi ele geçirilmiş olup, olayla ilgili adli tahkikata başlanılmıştır.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Ceyhan İlçesi Gaziantep-Adana Otoban yolunda icra edilen denetimler esnasında durdurulan bir otobüste yolcu olarak bulunan T.E. isimli şahsın yanında bulunan çanta içerisinde şeffaf poşete sarılı yaklaşık (4) kg. Kubar Esrar Maddesi ele geçirilmiş olup, şahıs adli makamların talimatı ile gözaltına alınmış ve hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor