TÖRENLE AVUKATLIĞA ADIM ATTILAR

(HABER MERKEZİ)-Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Pelin Özbudak, Muhammed Ali Balkaya ve Orkun Celal Türen düzenlenen törenle avukatlığa adım attılar.

Başkanlık makamında gerçekleşen törene Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Güzel, Yönetim Kurulu üyelerimiz Hüseyin Saygılı, Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Av. Esem Yiğit, Av. Ayça Kara Sığırcı, avukatlar, aileler ve misafirler katıldı.

Ruhsat alan meslektaşlarını ve ailelerini kutlayan Başkanımız Av. Gökayaz, “Bugün meslektaşlarımız Avukatlık Andını okudukları andan itibaren avukatlık mesleği gibi onurlu ve kutsal bir mesleğin mensubu olacaklar. Meslektaşlarım ruhsatlarını aldıktan sonra üstatlarından aldıkları bayrağı daha yukarılara taşıyacaklar. Avukatlık mesleği mücadele, sabır ve azim mesleğidir. Adalete ulaşana kadar bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Meslektaşlarımıza hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz diyorum.”

Törende Avukatlık Andını okuyan meslektaşlarımıza cübbeleri; Av. Umut Bakaç, Av. Merve Nur Dağılmaz, Av. Selman Hattısarı ve Av. Beyza Sağdıç tarafından giydirildikten sonra rozetleri takıldı. Ardından meslektaşlarımızın ruhsatları Başkanımız Av. Gökayaz tarafından takdim edildi.

Tören, ruhsat alan meslektaşlarımız ve büro avukatlarının duygu ve düşüncelerini paylaşmaları ve toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor