TOTEMCARD ADASOKAĞI YENİLGİYLE BAŞLADI: 27-31

Türkiye liglerinin en genç takımı olan TotemCard Adasokağı Spor Kulübü, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 1. Haftasında sahasında Yenimahalle Belediyespor’a 31-27 mağlup olarak sezona yenilgiyle başladı.

5 yıllık kulüp tarihinde Süper Lige yükselme başarısı gösteren TotemCard Adasokağı SK, ilk maçında güçlü Ankara temsilcisi karşısında direnmesine karşın sahadan yenilgiyle ayrıldı. Maçın özellikle ikinci yarısına kötü başlayan bizim kızlar oyunun sonlarına doğru daha etkili oynamasına karşın salondan 4 sayı farkla maçı kaybetti. Adasokağı’nda 8 kez fileleri havalandıran ve maçın en skorer ismi olan Buket Seven attığı golden sonra Serinevler Spor Salonu’nu adeta inletmeyi başardı.

TotemCard Adasokağı SK, 2. Hafta maçında ise deplasmanda yine bir belediye takımı olan Üsküdar ile karşılaşacak. Genç ve mütevazi kadrosuyla Adana’yı en iyi şekilde temsil eden temsilcimiz sezon başında kadrosuna 5 yine genç oyuncu takviyesinde bulunmuştu. Bu arada takımın antrenörü Nesimi Dağdoğan, Yenimahalle maçında salona gelerek destek veren herkese teşekkürlerini sundu ve çok daha fazla çalışarak Adana hentbolunu en güzel yere getirmek istediklerini söyledi.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor