TÜED’de imece gezileri

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi, 13. gezisini Ege gezici olarak gerçekleştirdi. Ege’nin iç geçirten kıyılarını gezen emekliler hayranlıklarını gizleyemezken, dernek Başkanı Seyfi İyiyürek, bu tür imece gezileri sayesinde rahatlıkla geziye çıkan Avrupalı emekli kardeşlerimize ulaşabildiklerini söyledi.

ADANA (BÖLGE) – Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şubesi, Başkan Seyfi İyiyürek ve yönetim kurulu üyelerinin gözetiminde üyelerine yönelik sosyal faaliyetlerini aksatmadan sürdürüyor. Sahip olduğu 70 bini aşkın üyelerine sınırsız hizmet vermeyi bir görev bilen Adana şube yönetimi şimdiye dek gerçekleştirdiği 12 gezisine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşarken, 3 otobüs dolusu üyesini bu kez Ege’ye götürdü.

Ege’nin uçsuz bucaksız yerlerini gezen emekliler Kuşadası, Sığırcık, Efes Şirince, Alaçatı, Çeşme, Eski Foça, Ayvalık’ta tahta ve taş işçiliğiyle yapılan evleri, Cunda Adası, Şeytan Sofrası ve İzmir merkez olmak üzere bir çok yeri gezip görmenin mutluluğunu yaşadı. 3 otobüs dolusu emekli üyeler, bir yandan keyifli anlar yaşadı, bir yandan turistik mekanların küçük salaş dükkanlarında gönüllerince alış veriş yaptılar, diğer yandan da tekne turlarıyla Ege’nin eşsiz mavi serin sularını gezdi.   

Her anın ölümsüzleştirildiği gezinin bir değerlendirmesini yapan Başkan Seyfi İyiyürek, üyelerinin kendi cebinden katkıda bulunduğu ve bir tür imece olarak kabul edilebilen bu gezi sayesinde ülkenin dört bir yanını gezdiklerini ve unutulmaz anlara imza atıldığını ifade ederek, şunları dedi:

“Bizim amacımız üyelerimize en iyi hizmeti yapabilmek. Bir çok hastane ve özel şirketlerle yaptığımız indirimler sayesinde karınca kararınca üye kardeşlerimizin aile bütçesine mini bir katkı yaparken, sosyal sorumluluk gereği bu tür gezilerle de onların iç dünyasının daha da zenginleşmesine katkıda bulunuyoruz. Bugün bir Avrupalı emekli gidip turlara katılabiliyor. Onlar ülkelerinden çıkıp başka ülkelere gidebiliyorlar. Bugün bizler imece ile Adana dışına çıkıyoruz. Avrupalı emekli kardeşlerimizin gezi performanslarına ulaşmak istiyoruz. Bizlere bu yönde talepler geliyor. Bunları değerlendiriyoruz. Umarız yakın bir gelecekte bu gezilerimize Avrupa ülkelerini de dahil ederiz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor