TÜED’de WEB dönemi

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şubesi hizmetlerine bir yenisini ekledi ve çalışmalarını kamuoyuna duyurmak amacıyla “tuedadana.org” adlı WEB sayfası oluşturdu. Başkan İyiyürek, üyelerinin elektronik ortamda kendilerine sorunlarını iletebileceğini ve yanıtlarını da alabileceğini söyledi.

ADANA (BÖLGE)- Türkiye Emekliler Derneği(TÜED)Adana Şubesi, üyelerine yönelik sürdürdüğü sosyal etkinliklerine yeni bir ilave yaptı. Yönetim kurulu, çalışmalarını daha geniş kitlelere ve üyelerinin sorunlarını alıp onları yanıtlamak amacıyla “tuedadana.org” adlı WEB sayfası oluşturdu. Başkan Seyfi H. İyiyürek, üyelerinin elektronik ortamda kendilerine sorunlarını iletebileceğini ve yanıtlarını da alabileceğini söyledi.

Kayıtlı üye sayısının yaklaşık 70 bin kişiyi bulduğunu ve yıllardır üyelerine her alanda hizmet vermenin haklı bir gururunu yaşadıklarını ifade eden TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 “Kurduğumuz tuedadana.org adlı WEB sayfamız hizmete girmiştir. WEB sayfamız ile üyelerimizin elektronik ortamda bizlere ulaşması, sorunlarını paylaşması ve cevaplarını görmesi, emeklilik ile ilgili tüm gelişmeleri ve haberleri izlemesi mümkün olacaktır.

Şube çalışmalarımız ve her türlü bilginin yer alacağı WEB sayfamız, gazete ve televizyonlar ile sivil toplum kuruluşlarının ve sendikaların başvuracağı bir bilgi merkezi olacaktır.

Sayfamızda, Türkiye Emekliler Derneği’nin çalışmalarına da yer verilecektir. Sosyal güvenlik alanında yapılan çalışmalar ve değerlendirmeler, bölümler halinde sayfamızda yer alacaktır.

Bilgiyi ve bilimi çok değerli görüyoruz. Bilgi sahibi olunmadan, fikir sahibi olunamayacağına inandığımız için, WEB sayfamızı çok önemli buluyoruz. Her konuda emeklilerimizin taleplerine ve sorunlarına yardımcı oluyoruz. Devlet kurumu gibi çalışan şubemiz, üye olan emeklilerimizin her türlü sorunuyla da yakından ilgilenmektedir.

Demokrasinin temelini örgütlü toplumlar oluşturmaktadır. Emeklilerimize yük olmadan, sınırlı aidatlarımız ile hizmet vermenin heyecanını yaşıyoruz. Ankara’daki misafirhanemiz, Balıkesir Erdek Narlı Köyündeki Eğitim ve Sosyal Tesisimizle emeklilerimize konaklama ve dinlenme imkânı sağlıyoruz. Üyemiz arttıkça, bu tür hizmet tesislerimizi çoğaltacağız. Afyon İlinde yapılacak tesisle, emeklilerimizin kaplıca ihtiyacına cevap vermeye çalışacağız. Akdeniz Bölgesi’nde kurulu olan şubelerimizin bölgemizde de yeni bir sosyal tesis yapılmasına ilişkin talebine, Genel Merkezimiz olumlu yaklaşmış ve yer tespit çalışmalarına başlanmıştır.

Emeklilerimize hizmeti kutsal bir görev olarak görüyoruz.

WEB sayfamız, aynı zamanda sosyal güvenlikle ilgilenenlerin de başvuracağı bir bilgi bankası olacaktır.

WEB sayfamız, emeklilerimize hayırlı olsun.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor