TÜED’den Nacar’a hayırlı olsun ziyareti

(HABER MERKEZİ)-72 Bin Üye Sayısıyla, Adana’da Bölgemizin En Büyük STK’sı konumunda  olan ve Adana Şube Başkanlığı ile Genel Merkez Denetim Kurulu  Başkanlığını Seyfi H.İyiyürek’in Başarıyla yerine getirdiği; Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana şubesi yönetim kurulu, bir süre önce bu önemli göreve atanarak başlayan;  Adana İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Halil NACAR’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı dilekleriyle birlikte hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şubesi Başkanı Seyfi H. İyiyürek ve Yönetim Kurulu üyelerinden; Yaşar Tekin, Mustafa Kastalmış ve Sabahattin Metiner’in hazır bulunduğu bu önemli ve anlamlı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Adana İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Halil NACAR; konumu gereği bütün vatandaşlara sağlıklı yarınlar için önemle gayretlerini ifade ederken, TÜED gibi köklü ve büyük bir sayıya ulaşmış Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğini hissetmenin varlığından dolayı Şube Yönetim Kuruluna Teşekkür ederken Emekli Üyelere de sağlıklı olmaları temennisiyle selamlarını saygılarını söyledi.

TÜED Yönetim Kurulu Adına söz alan Başkan Seyfi H.İYİYÜREK, “Sayın NACAR’ın şimdiki bulunduğu makama gelmeden önce görev yaptığı yerlerden kendisini tanıyoruz. Başarılı bir değerimiz hemşerimizdir. Böylesine önemli bir makama atanması ziyadesiyle isabet olmuştur.Şahsını yeni ve bu ulvi görevinden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu vesileyle Bölgenin en büyük STK’sı olarak Sayın İl Sağlık Müdürümüzün Çalışmalarında başarılı olması için var gücümüzle desteğimizin varlığını da önemle kalbi duygularla ifade ediyoruz” dedi. Başkan İYİYÜREK, ziyaret sırasında ayrıca, TÜED Adana Şubesinin toplumda kabul gören etkili çalışmaları ve faaliyetleri  hakkında da ayrıntılı bir bilgi akışı da sunmayı ihmal etmedi bu önemli görüşmede…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor