‘TÜM YATIRIMLARI DESTEKLEYECEĞİZ’

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Süleyman Elban, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Aladağ ilçesini ziyaret etti.

Birçok doğal güzelliği barındıran Aladağ ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ilk olarak Aladağ Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Elban, burada Kaymakam Gürkan Üçüncü ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Kaymakamlık ziyareti sırasında ilçenin genel durumu ve ilçede gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili Kaymakam Üçüncü’den detaylı bilgiler alan Vali Elban, “Aladağ ilçemizi daha da geliştirmek ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için yapılacak tüm çalışmaları, yatırımları daima destekleyeceğiz.” dedi.

İlçe genelinde koronavirüse karşı alınan tedbirler ve yapılan denetimlerle ilgili de bilgiler alan ve alınan tedbirlerin hayati önem taşıdığına değinen Vali Elban, ilçede gerçekleştirilen çalışmalar için Kaymakam Gürkan Üçüncü’ye teşekkür etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçede gerçekleştirdiği ziyaretlerini İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretleriyle sürdüren Vali Elban, ziyaretleri sırasında ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları ile ilçenin genel durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Aldığı bilgilerin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Süleyman Elban, “Milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan Jandarma ve Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına özverilerilerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Vali Elban, Aladağ ilçesindeki temaslarını ilçede hizmet veren esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sürdürdü. Esnafı ziyaret ederek esnafın hal ve hatırını soran, vatandaşlarla sohbet eden Vali Elban, esnaftan ve vatandaşlardan koronavirüs kapsamında alınan tüm tedbirlere titizlikle uymalarını rica etti.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş’in de hazır bulunduğu ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, esnafa hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Aladağ ilçesine giden Vali Süleyman Elban, Aladağ Belediyesini ziyaret etti.

Belediyeye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Belediye Başkanı Mustafa Akgedik tarafından karşılanan Vali Elban, ilk olarak Aladağlı vatandaşlara hizmet veren Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Ziyareti sırasında Başkan Akgedik’ten belediye tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Elban “Kentimizi tüm ilçeleriyle bir bütün olarak düşünüyoruz. İlçelerimizde gerçekleştirilen herhangi bir projenin, çalışmanın ve gelişmenin tüm ilimize yansıyacağını biliyor ve çalışmalarımızı yerel yöneticilerimizle daima iş birliği içinde yürütüyoruz.” dedi. Son günlerde ülke genelinde koronavirüs vakalarının artması sebebiyle alınan yeni tedbirlere ilçe genelinde uyulmasının büyük önem arz ettiğine değinen Vali Elban, “Bu virüsü hep beraber aldığımız tedbirlerle yeneceğiz. Tüm vatandaşlarımızdan maske, mesafe, hijyen kurallarına uymalarını ve alınan yeni tedbirleri eksiksiz uygulamalarını istiyoruz. Virüse karşı en büyük gücümüz birlik beraberlik içinde önlemleri almamız.” dedi.

Ziyaret, değerlendirmelerde bulunulmasıyla sürdü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor