TÜMSİAD Adana Şubesi İl Emniyet Müdürü Aktaş’ı Ziyaret Etti

üyeleri, Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü  Aktaş, Adana’nın huzuru ve mutluluğu için, göreve başladığı andan itibaren gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Adana’yı daha yakından tanımak hususunda mücavir alanlardan başladığını ve mahalleleri tek tek dolaştığını ifade eden Aktaş,‘’Yaptığımız huzur toplantıları verimli geçiyor’’ dedi. Suç oranlarının azaltılması hususunda kentsel dönüşümün öneminden de bahseden Aktaş, ‘’Gençlerimizin vatanını, milletini seven birer birey olarak yetiştirilmeleri hepimizin görevidir ‘’ şeklinde konuştu. Özellikle  uyuşturucu ile mücadelede, Devletin bazı kurumları ile çalıştıklarını da ifade eden Aktaş, bu hususta Sivil Toplum Kuruluşlarının önemini anlattı.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca da, madde bağımlısı gençlerle ilgili yaptıkları çalışmaları anlatarak, ‘’Suça karışmış gençlerin tekrar topluma kazandırılması hususunda, TÜMSİAD olarak her zaman yanınızdayız’’ dedi.Kutluca , İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’a tekrar hayırlı olsun dileklerini sunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yanı sıra,yönetim kurulu üyelerinden Oğuz Akkaya, Alpaslan Sayiner, Serdar Oğuz, Tekin Işık, Turgut Durak, Önder Özsayın, Hakan Çakmak,  Rıdvan Akın, İsrafil Sarban, Sercan Delice, SerdarPakkumsal, Yusuf Yıldız, Ramazan Balak, İsmail Yağmur, Bedirhan Bayğarave Şube Sekreteri Yalçın Kartal hazır bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor