TÜMSİAD, KOSGEB müdürünü makamında ziyaret etti

ADANA (BÖLGE)-TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve yönetim kurulu üyeleri KOSGEB Adana Müdürü Mehmet Eren’i makamında ziyaret etti.

Uzun yıllar Adana da KOBİ Uzmanı olarak çalışan, Muş ve Mersin İllerinden sonra Adana’ya müdür olarak dönen Mehmet Eren’e ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ileten TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, ‘’ KOBİ’lerin ve sanayicilerin yakından tanıdığı Mehmet Eren, Adana için bir kazançtır. Dönüşünüz muhteşem oldu’’ dedi. TÜMSİAD’ın yürüttüğü faaliyetlerin temelini, üyelerinin ticari potansiyellerini uluslararası arenaya taşımak amacı teşkil ettiğini de ifade eden Başkan Kutluca, yeni projeler ve işbirliği konularında çalıştıklarını söyledi.

KOSGEB Adana Müdürü Mehmet Eren de, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’ ya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, işadamlarına yönelik destek programlarından bahsetti. Yurtdışı Pazar Destek Programının da yürürlüğe girdiğini söyleyen Eren, küçük ve orta ölçekli işletmelerin uluslar arası pazara açılmalarına ve ihracat kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sağlayacak destek programının amaçlarından bahsederek,  müracaatların başladığını bildirdi.

Ziyarette, TÜMAİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yanı sıra, yönetim Kurulu üyelerinden Oğuz Akkaya, Tekin Işık, M. Sercan Delice, İsmail Yağmur, üyelerden Yalçın Güleryüz ve Yusuf Demircan ile Şube İl Sekreteri Yalçın Kartal da hazır bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor