Türk-İş Adana Bölge Temsilciliği’nden ÇGC’ ye ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Türk-İş Adana Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya ve bazı şube temsilcileri ile yöneticiler, Çukurova Gazeteciler Başkanı Cafer Esendemir’i ÇGC Sosyal ve Kültür Tesisleri’nde ziyaret ettiler.

Türk-İş Adana Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ‘‘Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm gazetecilerin düşüncelerini özgürce yazabildiği, örgütlendiği bir yıl olmasını diliyorum. O zaman Türkiye’nin demokrasisine kavuşacağını düşünüyorum. Türk-İş olarak gazetecilerin sendikalara üye olmalarını istemekle birlikte biz de elimizden geldiğince onların yanında olacağız ve destek sağlayacağız.’’ dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Esendemir de sendikaların demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirterek özgür ve bağımsız bir basın için bu sektörde de sendikalaşmanın önemine dikkat çekti.

Ziyaretlerinden dolayı Türk-İş Adana Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve beraberindekilere teşekkür eden Esendemir, ‘‘Özellikle medya alanında sendikalaşmayı önemsiyoruz. Medyadan umduğumuz verimi almayı diliyoruz.’’diyerek konuşmasını sonlandırdı.

ÇGC Mali Sekreteri Mutlu Mete’nin de hazır bulunduğu ziyarete, Banka Finans ve Sigorta İşçileri Sendika Şube Başkanı Ömer Faruk Delikanlı, Sağlık-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Demirci, TOLEYİS Sendikası Adana Şube Sekreteri Abdil Sertdemir, Kooperatif Şube Başkanı Rasim Mart, Petrol-İş Şube Başkanı Abdul Mecit Dönmez, Güvenlik-İş Şube İdari Sekreteri Erkan Aksoy, Türkiye Haber-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Aslanyüz, Demiryol İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Halit Işık ve Tarım-İş Şube Başkanı Nazif Hayırlı da katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor