Türk Kızılay Seyhan’da görev dağılımı

ADANA (BÖLGE)-“Kızılay Büyüyor, Toplum Güçleniyor” sloganı ile bu yıl 150. Yaşını kutlayan Türk Kızılay, bu doğrultuda Türk Kızılay Adana Seyhan Şubesi’nde yapılan seçimlerde Reşat Karaca ve ekibi kazandı.

Karaca başkanlığındaki yeni ekip şeffaf ve daha güçlü bir ekip anlayışı ile görev bölümünü gerçekleştirdiklerini söyleyen Kızılay Seyhan Şubesi Başkanı Reşat Karaca, başkan yardımcılığına Necdet Sakallı, sekreterliğe Adnan Ekiz, muhasip üyeliğine Şahin Özkul, veznedarlığa Mehmet Fatih Bozkurt, Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlusu olarak da üye İsa Ekici’nin getirildiğini söyledi.

Yeni görev dağılımı ile birlikte yapılan toplantıda alınan bazı kararları açıklayan Başkan Karaca, önümüzde ramazan bayramı yaklaşmakta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, hayırseverlerimizin yapacakları bağışları kavuşturma, ulaştırma konusunda köprü görevi göreceklerini ifade ederek; diğer ihtiyaç sahiplerine de devletimizin her daim yanlarında oldukları hissini vermek dedi.

Türk Kızılay Adana Seyhan Şubesi Başkanı Reşat Karaca, ilçemizde bulunan okullardaki fakir fukara ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize okul ihtiyaçlarını, araç ve gereçlerini karşılamak için hem Seyhan Kaymakamlığı, hem de Seyhan İlçe Eğitim Müdürlüğü ile irtibat halinde olduklarını söyledi.

Türk Kızılay Seyhan Gönüllü Gençlik ekibinin de çocuklara, yaşlılara ve okula gidemeyen hastanelerdeki öğrencilere yönelik aktivitelerinin de hazırlığı içinde olduklarını söyleyen Karaca, en kısa zamanda Seyhan’ın çeşitli mahallelerinde Türk Kızılay Adana İl Başkanımız Sayın Ramazan Saygılı ile programlarımızı gerçekleştireceğiz dedi.

Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası’nı kutluyorum diyen Türk Kızılay Adana Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, tüm bağışçılara da ayrıca çağrıda bulunarak yapacağınız tüm yardım ve bağışlarınızı aşağıdaki Seyhan Kızılay Hesap Adına yapabileceklerini söyledi.

Bağışlarınız için Seyhan Kızılay Şubesi adına

Ziraat Bankası Belediye Adana Şubesi

Hesap No: 1868-5679 ve

TR37 0001 0017 8300 0018 6856 79 İBAN Numarasına yapabilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor