TÜRKİYE FAAL ANTRENÖRLER DERNEĞİ ANTRENÖRLERE KURS DÜZENLİYOR

Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği , Amatör çalıştırıcılar ve amatör kaleci antrenörlerine kurs düzenliyor. Kursa UEFA C,TFF Grassroots C, TFF B, Amatör çalıştırıcılar ve Amatör Kalei antrenörleri katılacak. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde 29 mayıs 2025 tarihinde gerçekleşecek seminer saat 09-17 arasında gerçekleşecek.

Katılımcılar, seminere katılım bedeli olan 600 lirayı Zıraat Bankası stad şubesinde bulunan TR13 0001 0012 3130 4336 6650 10 nolu ibana yatırmaları gerekiyor. Seminer sonunda katılımcılar 15 puan elde edecekler. Seminere katılım için www.tufad.org sitesinden başvuru yapılması gerekecek.

TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, tüm çalıştırıcıların bu kursa katılmalarının zorunlu olduğunu belirtirken, “Verimli bir seminer olacak. Belirtilen lisanslara sahip olan tüm meslektaşlarımız için bir fırsat. Semineri kaçırmasınlar” dedi. (BÜLTEN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor