TÜRKİYE TESBİHÇİLER ESNAF VE SANATKÂRLAR FEDERASYONUNDAN VALİ KÖŞGER’E ZİYARET

(HABER MERKEZİ)Türkiye Tesbihçiler Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Onursal Başkanı Nasır Fidan, Genel Başkan Rıza Türkmenoğlu ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleri; Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ederek federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Valiliğimiz himayesinde TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 17-20 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’nın hazırlıklarının görüşüldüğü ziyarette Vali Köşger, fuarın üçüncüsünü gerçekleştirecek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Bu yıl Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’nı, 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali ile aynı tarihlerde düzenleyeceklerini belirten Vali Köşger, “Adana’mız tarih boyunca ticaretin, kültürel zenginliklerin önemli bir merkezi olmuş ve bu birikimleri bugüne kadar taşımayı başarmıştır. Kentimizin geçmişinden getirdiği potansiyelleri en iyi şekilde değerlendirmek adına birçok organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’mız da tesbih üretiminde ülkemizin lider kenti olan Adana’mızda gerçekleştirdiğimiz imza işlerden biri.” dedi.

Fuarın sadece bir ticaret platformu olmanın ötesinde, Adana’nın kültürel kimliğini yansıtan bir etkinlik olduğunu ifade eden Vali Köşger, “Zanaatkarlarımızın emekleri, bu şehrin tarihine ve ruhuna katkı sunan değerlerdir. Adana’nın el emeği ile harmanlanan bu ürünleri dünya ile buluşturmak, şehrimizin ekonomik gelişimine de önemli bir ivme kazandıracak. ” şeklinde konuştu.

Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’nın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyleyen Vali Köşger, fuarın Adana’ya yakışır bir şekilde gerçekleşeceğine yürekten inandığını sözlerine ekledi.

Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından ziyaret sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor