TÜRKİYE VE SEYHAN’IN ARTIK ‘DEVA’SI VAR

(HABER MERKEZİ)-DEVA Partisi Seyhan İlçe kongresi Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleşti. Ali Babacan kongreden önce sabah basın mensuplarıyla bir araya geldi. Babacan buradan daha sonra kongrenin yapılacağı salona geçti. Babacan, “Biz Deva Partisi olarak bu ülkenin tek umudu olduğumuz bilinciyle çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz. Çünkü Deva Partisi kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle, esnafla eşitlik için, adalet için, özgürlük için yola çıktık. Çözüm haritamız belli, çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, asla ayrıştırmayacağız, toplumu kutuplara ayırmayacağız. Biz hep beraber Türkiye’nin yaralarını saracağız. Biz Türkiye’nin haysiyetli insanları için buradayız, artık Türkiye’nin Deva’sı var, Seyhan’ın Deva’sı var ve biz hazırız” diye konuştu.

Ali Babacan, “Adana’yla gurur duyuyoruz, Gençlerimizle gurur duyuyoruz” sözleriyle başladı. Babacan, “Bugünlerde ülkemizde çok derin bir sistem krizinden geçiyor. Biz de ülkemizi bu sistem krizinden kurtarmak için canla başla çalışıyoruz. Türkiye’nin keyfi uygulamalarla yönetilemeyecek kadar büyük bir ülke olduğunu gittiimiz her yerde anlatıyoruz, haykırıyoruz” dedi.

Ali Babacan konuşmasının büyük bölümüne ekonomi, tarım, mevsimlik işçiler ve eğitim sistemine ayırdı. Babacan, “Deva ekonomisiyle tarım meslek liselerini tekrar açacağız. Bu liselerden mezun olan gençleri girişimci çiftçi projesinde değerlendireceğiz. Deva ekonomisinin tarım politikasında insana, toprağa ve çevreye saygı var. Üretici ve tüketicinin haklarını korumak var. Deva ekonomisinin tarım politikasında sağlıklı ve sürdürülebilir üretim var. İktidara yürüyüşümüzde Deva Partisi’nin damlalarını Adanamızın Seyhan’ın ve tüm ülkemizin verimli topraklarıyla buluşturacağız. Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Bu kritik süreçte her birimizin üzerinde ağır bir sorumluluk var, çok ağır bir yük var. Kendimiz için, çocuklarımız için, torunlarımız için, bu ülkenin geleceği için gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Hiçbir haftayı, hiçbir günü, hiçbir tarihi ve dakikayı heba etmememiz gerekiyor. Kapı kapı dolaşacağız. Girmediğimiz cadde, mahalle, sokak kalmayacak, her bir hanenin kapısını mutlaka çalacağız. Her esnafımıza uğrayacağız, her köyümüze uğrayacağız. Her köyün kahvehanesinde çiftçilerimizle sohbet edeceğiz. Dinleyeceğiz, anlayacağız ve öğreneceğiz. Ankara’da kapalı odalarda siz günlerce çalışın, yarın Adana’nın bir  köyünde bir çiftçinin size vereceğiz bir fikir bir öneri var ya, aylarca çalışmadan çok daha kıymetli olabilir. Deva Partisi’ni vatandaşlarımıza bol bol izah edeceğiz. Yarından itibaren Seyhan ilçemiz hazır. Diğer ilçelerimizde ilçe başkanlarımız göreve başladığından itibaren çarşıda, sokakta olacak ama hele hele yönetim kurulu oluşunca, kongresini yapınca artık bir  dakikasını bile heba etmeyecek. Hep beraber çalışacağız. Bizler il il gezip, hakikatin sesi olacağız. Bu milletin aklıyla, onuruyla gururuyla alay eden zihniyeti gittiğimiz her yerde anlatacağız. Aziz milletimize kulak vereceğiz, toplumun gerçek gündeminden de asla sapmayacağız. Biz Deva Partisi olarak bu ülkenin tek umudu olduğumuz bilinciyle çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz. Çünkü Deva Partisi kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle, esnafla eşitlik için, adalet için, özgürlük için yola çıktık. Çözüm haritamız belli, çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, asla ayrıştırmayacağız, toplumu kutuplara ayırmayacağız. Biz hep beraber Türkiye’nin yaralarını saracağız. Biz Türkiye’nin haysiyetli insanları için buradayız, artık Türkiye’nin Deva’sı var, Seyhan’ın Deva’sı var ve biz hazırız” diye konuştu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İl Başkanı Sadullah Kısacık ve partililerle birlikte Adana İl Binası ve Seyhan İlçe binası açılışlarını yaptı. Babacan, daha sonra Çakmak Caddesi’ne geçerek buradaki esnafla sohbet edip sorunlarını dinledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor