“TÜRKİYE’NİN SORUNLARI GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEMLE ÇÖZÜLECEKTİR”

HABER: YENER EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” konulu konferansta yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin sorunları güçlendirilmiş parlamenter sistemle çözülecektir” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, bir dizi ziyaret ve konferansa katılmak için geldiği Adana’da ilk ziyaretini İl binasına yaptı. Bahadır Erdem, burada İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve partililer tarafından karşılandı.

Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen konferansta konuşan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Bahadır Erdem, güçlendirilmiş parlamenter sistem hakkında Türkiye’nin pek çok ilinde konferanslar verdim. Hukuk kurmaylarıyla bir araya geldiğimiz 6 siyasi partinin güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirmek için söz verdiğini söyledi.

Erdem, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in bize koyduğu hedef gibi, seçimleri birinci parti olarak kazanacağız. Bunun altını çiziyorum. Verdiğimiz sözleri tutan, genel başkanımızın karakteriyle de bütün Türkiye’nin bildiği, ilkelerle hareket eden, sözünden dönmeyen, bugün böyle, yarın başka türlü konuşanlardan değiliz. Verdiğimiz sözü sonuna kadar yerine getirerek Türkiye’yi yeniden hukukun tesis edildiği bir ülkeye, refahın eşit şekilde paylaşıldığı bir ülkeye, vatandaşın öncelikli olduğu bir ülkeye kavuşturacağız” diye konuştu.

Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen konferansa İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ev sahipliği yaparken, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor