Türkiye’nin yeni liderleri Gündoğdu’dan mezun oldu

ADANA (BÖLGE)-Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nin 2018-2019 eğitim dönemi lise mezunları düzenlenen muhteşem törenle diplomalarını alıp kep attılar.

Okul kampüsünde yapılan AGK liseler mezuniyet organizasyonu, yıldızlar törenini aratmayacak kalitedeydi. Ailelerinin ve öğretmenlerinin alkışları arasında kırmızı halı üzerinde yürüyerek tören alanına gelen lise mezunları prens ve prensesler kadar şık ve güzeldi.

HERZAMAN YANINIZDAYIZ

AGK Eğitim Genel Müdürü Burhan İnan Akdeniz ve Liseler Müdürü Nimet Kurdak yaptıkları konuşmalarda “Marka bir okuldan mezun oluyorsunuz. Sizler artık kendi kararlarını verebilecek yetişkin bireylersiniz. Sizlerden isteğimiz Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz vermeyen, asla pes etmeyen, büyüklerine saygısını kaybetmeyen ve ailesine değer verip koruyan insanlar olmanızdır. Bundan sonraki eğitim ve hayat mücadelenizde başarılar diliyoruz. Her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu unutmayın” dediler.

KEP FIRLATTILAR

Adana Gündoğdu Koleji Okul Meclis Onursal Başkanı Kazım Berkay Can ise kendilerini yetiştiren öğretmenlerine ve büyük fedakarlık gösteren ailelerine teşekkür etti. Mezuniyet diplomalarını öğretmenlerinin elinden alan öğrenciler kep fırlatarak havai fişekler altında töreni sonlandırdılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor