Turnuvanın şampiyonu belli oluyor

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığınca 7. Si düzenlenen AOSB Geleneksel Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları oynandı. Organizasyonda adım adım finale doğru yaklaşılırken heyecan da doruk noktasına ulaşmış durumda.

Sanayicilerimiz ile çalışanlar arasındaki “dayanışmayı ve kaynaşmayı” pekiştirmek amacıyla Park Arena Halı Sahada, 8 grup halinde 46 takımın katılımı ile gerçekleşen turnuvada geriye sayım devam ederken, adeta nefesler tutuldu; hangi takımın şampiyon olacağı merakla bekleniyor.

Sporun “dostluk, kardeşlik ve hoşgörü” özelliklerine vurgu yapılan turnuvada tezahüratlarıyla oyuncuları motive eden ailelerde futbol coşkusuna ortak oluyor.

Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmalarda “centilmenlik” duygusunu unutmadan hareket eden oyuncular, “yenerken veya yenilirken” sahada birbirlerini kutlayarak güzel bir tablo oluşturuyor.

8 grupta 46 takımın katıldığı organizasyonda yarı final mücadelesi veren takımlardan Bu sonuçlarla 14 Nisan 2019 Pazar günü Oğuz Tekstil ve Kastamonu Entegre 3. lük için mücadele verirken, finale kalan Kimteks ve AFAD şampiyonluk maçına çıkacak.

Taraftarın tribünleri doldurması beklenen turnuvanın sonunda ilk 3’e giren takımlara kupa verilecek. Ayrıca; şampiyonluk kupasını kaldıran takımın oyuncuları, birer madalya ve tüm altınla ödüllendirilecek. İkinci olan takımın oyuncuları birer madalya ve yarım altın, üçüncü olan takımın oyuncuları ise birer madalya ve çeyrek altının sahibi olacak. Gol kralının da çeyrek altınla ödüllendirileceği turnuvanın en centilmen takımına ise futbol topu hediye edilecek ve plaket sunulacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor