TURNUVAYA 25 TAKIM KATILIYOR

CHP Çukurova İlçe Gençlik Kolları “Halı Saha Futbol Turnuvası” düzenledi.  CHP Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Anılcan Hacıboncuk, turnuvaya 25 takımın katılacağını söyledi.

Hacıboncuk, turnuvadaki amaçlarının gençlerin boş zamanı spor yaparak geçirmek, yeni arkadaşlık ve dostluklar edinmek olduğunu belirterek, “Mümkün olduğu kadar pandemi kurallarına uyarak gençlere spor yaptırmayı hedeflemekteyiz” dedi.

10 Ekim Cumartesi günü başlayacak turnuvaya değişik mahallelerden 25 takımın başvurduğunu ifade eden Hacıboncuk, şöyle devam etti:

“Kenan Evren Bulvarında bulunan Olimpos Halı sahada gerçekleştirilecek turnuvada her takım 6 asıl 2 yedek toplam 8 kişiden oluşacak. Çalışanları düşünerek maçları Cumartesi ve Pazar günleri oynatacağız. Eleme yöntemiyle oynanacak karşılaşmaları anlam kazanması için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tamamlamayı hedeflemekteyiz. Dereceye girecek takımlara kupanın yanı sıra spor malzemeleri ve farklı ödüller dağıtacağız. Karşılaşmaları izlemek isteyenlerin maske ve mesafe kurallarına kesin uymalarını bekliyoruz. Tüm takımlara şimdiden başarılar diliyoruz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor