Tütüneker: Bursa’ya odaklandık

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur, “Bu hafta önemli hafta bizim için. Bursaspor maçını öyle veya böyle 3 puanla tamamlamak istiyoruz” dedi.

Mavi-Lacivertliler Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanda ilk olarak ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan ekip, daha sonra düz koşu yaptı. Futbolcular çeşitli pas organizasyonları ve şut çalışması da yaparken antrenman taktik çalışmalarıyla sona erdi. Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ntrenmandan sonra yaptığı açıklamada, 4-1 kazandıkları Adanaspor derbisinin kendilerine moral kattığını ancak şu anda Bursaspor maçına odaklandıklarını vurgulayarak, “Derbi maçımızı kazandık. Her anlamda taraftarlarımız bize sağ olsun inanılmaz destek verdiler. Her hafta maçımız oynanacak. Bu hatfa en önemli hafta bizim için. Bursa’ya gidiyoruz ve dediğim gibi biz her maça galip gelmek için çıkıyoruz ama beraberlik olur, başka bir şey olur onu bilemem. Biz yine iyi oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Onun için de Bursaspor maçında herkes sahada olacak” dedi.

Bu arada, Adana Demirspor geçen hafta oynanan Adanaspor karşılaşmasından dolayı Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Mavi-Lacivertli kulüp “Çirkin ve kötü tezahüratı”, “saha olayları” ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. PFDK’dan yapılan açıklamada, “Adana Demirspor kulübünün 08.02.2020 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Adanaspor müsamakasındaki ‘çirkin ve kötü tezahüratı’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nı4n 53.maddesi uyarınca, “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52.maddesi uyarınca ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49.maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir” denildi. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor