Tütüneker: Giresunspor’u da yeneceğiz

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Giresunspor karşılaşması önce yaptığı açıklamada, “Bu maçı da kazanıp çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bütün karşılaşmalara galibiyet için çıkmak zorunda olmalarının takımı yıprattığını belirten Tütüneker, “Kazanamama serimiz vardı. Osmanlıspor maçı ile bunu kırmış olduk. Mevcut puanımızdan 5-6 puan daha fazlamız olsa idi deplasmanlara rahat çıkardık. Her maça galibiyet için çıkmak takımı çok yıpratıyor. Bu durum psikolojik olarak kolay birşey değil. Bundan dolayı takımımızı psikolojik olarak da hazırlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Uğur Tütüneker, Osmanlıspor  karşısında ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak ikinci yarı çok kötü oynadıklarını belirtti. Tütüneker, Geçen haftaki ilk yarıdaki tempomuzu 60-70 dakikaya çıkartmamız gerekir. Bunu başarırsak, bu hafta deplasmanda oynayacağımız Giresunspor maçını da kazanacağımıza inanıyorum. Bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Giresunspor deplasmanına da kazanmak için gideceğiz ve kazanmaya çalışacağız. Futbolcularıma çok güveniyorum, inşaallah bu maçı da kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor