Tütüneker: Kötü günlerden elbirliği ile çıkacağız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker yaptığı açıklamada birlik olarak bu kötü günlerden el birliğiyle çıkacağız dedi.

Deneyimli teknik adam, “Eskişehirspor karşılaşmasında gerçekten kötü oynadık ve mağlup olduk. Bu kötü durumdan hep birlikte el birliği ile çıkmamız gerek. Taraftarlarımızla, basınımızla birlik olup bu kötü günlerden çıkmamız gerek.” ifadelerini kullandı.

2 deplasmandan iyi oyun ve iyi skorlarla dönmek istediklerini belirten Tütüneker, “İnşaallah önümüzdeki 2 maçtan galibiyet ile ayrılacağız. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Kaybettiğimiz maçlarda kötü oynamadık. İyi oynadığımız maçlardan puan veya puanlar alamadık. Şuan 12 puanımız var. Ancak bu 16-17 puan olabilirdi. İyi oynayıpta kazanamamak, en kötü durumdur. Biz sürekli puan kaybettiğimizden dolayı, her maça kazanmak için çıkıyoruz ve bu durum takımın üzerinde baskı yaratıyor.” dedi.

SAĞ BEKTE KİM OYNAYACAK?

Geçtiğimiz hafta yolların ayrıldığı Hakan Bilgiç ve Orhan Taşdelen’in yerine kimlerin forma alacağı merak konusu. Sezon başından bu yana sol bek pozisyonunda oynayan Mehmet Uslu’nun sakatlığının iyileşmesi bu konudaki endişeleri ortadan kaldırıyor. Ancak, Süleyman’ın sakatlanarak sezonu kapatması ve Hakan’ın da gönderilmesinin ardından bu pozisyonda Uğur Hoca’nın kime forma vereceği merak konusu. Alanyaspor maçında sağ bek pozisyonunda Emre Nefiz’e şans veren Uğur Tütüneker’in Emre Uğur Uruç ve gerçek pozisyonu olmasa da bu mevkiide Tayyip Talha ile Semih’e de görev verebileceği bildiriliyor.

STOKES KADRO DIŞI

Adana Demirspor’da Hakan Bilgiç ve Orhan Taşdelen’den sonra Stokes’un da kadro dışı bırakıldığı ve devre arasında takımdan gönderilebileceği haberleri çıktı.  Stokes’in  Alanya ile oynanan hazırlık maçında ilk 11’da ve yedekler arasında yer verilmemesi ve forvet hattında Samed Ali ile Gladky’ye yer verilmesi bu bilgileri doğruladı. Stokes’un kadro dışı kalmasıyla devre arasında forvet hattına en az iki transfer yapılması bekleniliyor. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor