Tütüneker: Taraftarımıza çok ihtiyacımız var

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker Adanaspor derbisi öncesi yaptığı açıklamada, “Derbinin önemini bildiklerini ve hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu, bu süreçte taraftarımıza çok ihtiyacımız var” dedi.

Uğur Tütüneker, Stokes ile ilk defa çalışacaklarını söyledi. İzlediklerine göre Stokes’un iyi bir santrfor olduğunu ve bu sezon önemli ölçüde faydalanmak istediklerini kaydetti. Tütüneker, “Taraftarımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum. Çok müthiş bir taraftarımız var onlara bu sene çok çok ihtiyacımız olacak” ifadesini kullandı.

Bu arada Adana Demirspor, Adanaspor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Sakatlığı bulunan Traore, tedavisinin ardından takımdan ayrı çalıştı. Başarılı oyuncu takımdan ayrı düz koşu yaptı. Mavi-Lacivertli takım, Adanaspor derbisinin hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla devam edecek. (HABER: Sefa AKIN)

FUTBOLA ŞEFKAT ELİ

Adana Demirspor’un tek kadın antrenörü olarak görev yapan Songül Paksoy, futbolla küçük yaşta tanıştı, hayallerinin peşinden gitti. Futbol, Songül Paksoy’un tutkusu. Geleceğin yıldızlarını yetiştirmek ise onun en büyük mutluluğu. Kendisi, Adana Demirspor’un tek kadın antrenörü. ‘Çocuklarım’ diye hitap ettiği oyuncuları topluma kazandırmayı hedefliyor. (HABER: Sefa AKIN)

DERBİDE DÜDÜK NUMANOĞLU’NDA

TFF 1.Lig’in 4.haftasında 15 Eylül Pazart günü oynanacak olan Adanaspor A.Ş.-Adana Demirspor karşılaşmasını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Yalova bölgesi hakemlerinden Tugay Kaan Numanoğlu’nun yardımcılıklarını ise, Orkun Aktaş ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Ozan Bileyci.

Şimşek Numanoğlu ile kazanamıyor

Tugay Kaan Numanoğlu Mavi-Lacivertli takımın daha önce 4 maçını yönetirken, Adana Demirspor bu karşılaşmalardan sadece 1 galibiyet alırken, 3 mağlubiyet aldı.

Numanoğlu, 22 Şubat 2018 tarihinde oynanan ve Adanaspor A.Ş. takımının 1-0 kazandığı Adana Derbisini de yönetmişti.

İşte o karşılaşmalar:

23/12/18 – Adana Demirspor: 2 – 3 :Gençlerbirliği
22/02/18 – Adanaspor A.Ş.: 1 – 0 :Adana Demirspor
13/12/17 – Adana Demirspor: 1 – 4 :Fenerbahçe
11/09/17 – Adana Demirspor: 3 – 1 :Gaziantepspor

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor