Tütüneker’den futbolculara uyarı

Adana Demirspor, yeni transferleriyle Balıkesirspor’u 6-1 yenerek harikalar yarattı. Deplasmanda aldığı galibiyetle çıkışını sürdüren Mavi-Lacivertliler yukarıdaki rakipleriyle de puan farkını indirdi. Teknik Direktör Uğur Tütüneker, atılan yarım düzüne gol sonrası oyuncularını kutladı ve ardından şu cümleyi kurdu, “Havaya girmek yok”.

Muhammed, Dibba, Hasan ve Erkan’ın ilk kez forma giyip yıldızlaştığı maçta özellikle Da Amat Dibba iki gol ve ik iasist ile dikkatleri üzerine çekti. Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Uğur Tütüneker, iyi transferler yaptıklarını belirterek, “Ligi bilen, nokta oyuncular aldık. Dolayısıyla bu maçı farklı kazandık. İyi konsantre olduğumuzu düşünüyorum. Sadece bu maç değil, diğer maçlarımız da bizim için çok önemli. Tek tek bakıyoruz, bu ligin çok zor olduğunu yıllardır yaşadık ve yaşıyoruz. Hiç havaya girmeden Boluspor maçına odaklanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Transferlerimizin çoğunu yaptık, eksik ve sakatlıklar yüzünden 1-2 transfer yapabiliriz. Üst ligi istiyorsak gelen oyuncularla birlikte galibiyetlerimizi sürdürmemiz lazım” diye konuştu.

‘BÜTÜN OLMALIYIZ’

Kadrosunu 8 isimle güçlendiren Adana Demirspor’da, başkan Murat Sancak birlik olmaları gerektiğini belirtti. Başkan Sancak, “Evet iyi bir  kadro kurduk. Bundan sonra bir bütün olmalıyız ki başarı gelsin. Her dakika, her saniye susmadan destek olmalıyız, yenik duruma düştüğümüzde de aynı ve daha gür sesle destek olmalıyız. Bu takımın her sonucu terse çevirecek aklı ve gücü var. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. Bu arada Balıkesirspor maçının 73.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Hasan Kılıç’ın sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi.

‘ŞAMPİYONLUK APOLETİ TAKMAYA GELDİM’

Adana Demirspor’un yeni transferi Okan Alkan yaptığı açıklamada şampiyon apoleti takmaki çin Adana’ya geldiğini belirtti. Okan Alkan, “İyi bir kadroya sahibiz. Allah nasip etsin ve inşallah bu yolun sonu güzel olsun. İyi bir başlangıç yaptık. Sonu da böyle güzel olur inşallah. Ben hedefi olduğundan dolayı Adana Demirspor’u seçtim. Taraftarı olan bir kulübe geldim. Dediğim gibi sonu güzel olsun. Ben buraya şampiyonluk apoleti takmaya geldim. Başkanımız, taraftarımız ve şehir ile bir bütün olarak sezon sonu mutluluğu yaşamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.(HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor