Tütüneker’den özeleştiri

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Boluspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Hastalığımız herhalde devam ediyor. Çok pozisyonumuz var. Rahatlamamız için 3’ü, 4’ü bulmamız lazımdı” dedi.

Adana Demirspor’un kendi sahasında Boluspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Uğur Tütüneker, “85 dakika çok domine ettiğimiz maçı maalesef geriye çekilerek berabere tamamladık. İnanılmaz çekilmeler oldu. Hastalığımız herhalde devam ediyor. Çok pozisyonumuz var. Rahatlamamız için 3’ü, 4’ü bulmamız lazımdı. 2-2 tamamlanmasın diye dua ediyoruz. Baktığınız zaman takım 80-85 dakika iyi mücadele etti ama atamadık.Öyle veya böyle fena oyun oynamadık. 2-0’dan sonra 3’ü, 4’ü atmamız lazım. Haftalardan beri bunu söylüyoruz. Söylemekten öte gitmiyor ama” diye konuştu.

VOLKAN ŞEN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Bu arada Mavi-Lacivertliler, son saniyede yediği golle sarsılırken bir şok da Volkan Şen’den geldi. Yıldız oyuncu, Boluspor maçında gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düştü. Volkan Şen, Boluspor maçının 89.dakikasında gördüğü sarı kart sebebiyle bu hafta deplasmanda karşılaşacak olan zorlu Keçiörengücü maçında forma giyemeyecek. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor