UĞUR DEMİROK ADANASPOR’DA

(HABER MERKEZİ)-Adanaspor, tecrübeli savunma oyuncusu Uğur Demirok ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulüp Başkanımız Asil Bostancı ile İstanbul’da bir araya gelen Uğur Demirok kendisini Turuncu-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

1988 İstanbul’da dünyaya gelen Uğur Demirok, futbola Galatasaray altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla; Gaziantepspor, İstanbulspor, Beylerbeyi, Kartalspor, Akhisar Belediye, Trabzonspor, Osmanlıspor, Konyaspor, Kayserispor ve son olarak geçtiğimiz 2 sezon Eyüpspor forması giyen savunmacı tüm kariyeri boyunca 245 Süper Lig, 59 1.Lig, 30 Türkiye Kupası, 3 1.lig Play Off, 2 UEFA Avrupa Kupa müsabakası olmak üzere toplamda 339 resmi maça çıkmıştır. Uğur Demirok’a Turuncu-Beyazlı formamız altında başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun” denildi.

Öte yandan Adanaspor, Çarşamba günü geldiği Manisa’da dün son bir kez daha antrenman yaparak kamp yapacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı. Manisa Futbol Kulübü-Adanaspor maçını Ömer Faruk Gültekin yönetecek. Gültekin’in yardımcılıklarını Serdar Soydan ve Barış Çiçeksoyu yaparken, Levent Gümüşdere de dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor