ULAŞIM A.Ş’DE NELER OLMUŞ!

Azerbaycan’da çalışıp Adana Büykşehir’den maaş alan bankamatikçiler tespit edildi. Özel Mercedes sahibi  bankamatikçilerin bile varlığından söz ediliyor.

ADANA (BÖLGE)-Adana Büyükşehir Belediyesi işçisinin maaşını ödemeye, toplu taşım araçlarını serviste tutmaya, ekmek üretimini devam ettirmeye ve Adanalılara her kulvarda hizmet etmeye çalışırken bir önceki döneme ait skandallar da ortaya çıkıyor.

İddiaya göre,  Azerbaycan’da yaşayan Adana Belediyesi’nden bankamatikle maaş alanlar saptandı. Bu kişilerin varlığının tespit edilmesi sonucu yapılan araştırmada  yine aynı şirkette çalışıyor görünen ve aylardır işe gelmeyen, geldiği zaman da özel Mercedes kullanan işçi olduğu da iddialar arasında yer alıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde işe gelmeden maaş alanların görevlerine son verilerek, belediyenin üzerindeki büyük maddi yükün azaltılması ve böylece Adanalılara daha iyi hizmet verilmesine yönelik çabalar sürerken, geçmişte akla hayale gelmeyecek sorunlu uygulamaların yapıldığının da ortaya çıktığı bildirildi.

AZERBEYCAN’DA YAŞIYOR BANKAMATİKLE MAAŞ ALIYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi  Ulaşım A.Ş’de Azerbaycan’da yaşayan Türk asıllı 3 kişinin çalışıyor göründüğü ve bu şahısların son 4 aydır Türkiye’ye giriş dahi yapmadığı ortaya çıktığı. Yetkililer, Bankamatikçilerin iş akitlerinin derhal sona erdirildiği açıklandı.

ÖZEL MERCEDESLİ İŞÇİ

Öte yandan yine  10 kişinin yapabileceği bir iş için 30-40 kişinin istihdam edildiği Ulaşım A.Ş’de çalışıyor görünen fakat aylardır şirkete uğramadığı belirlenen,  geldiği zaman da Mercedes marka özel bir otomobil kullandığı tespit edilenler hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor