ÜLKE SAHİPSİZ DEĞİL BİZ KAZANACAĞIZ

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut, 28 Mayıs seçimleri için umutlu konuşarak, “Ülkemiz sahipsiz değil, kazanan biz olacağız” dedi.

Ayhan Barut konuşmasına şöyle devam etti:

“Geride bıraktığımız 14 Mayıs seçimleri göstermiştir ki, AKP iktidarı yani tek adam rejimi milletimizden güvenoyu alamadı. Ayrıca seçim sonuçlarına göre, tek adam rejimini isteyenlerin sayısı istemeyenlerin altında kaldı. Bu da görevimizin ne kadar büyük, sorumluluğumuzun ağır ve önemli olduğunu teyit ediyor.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucu ikinci turda belli olacak. Biz demokrasimizin gereği ve sahip çıkılması açısından sandığa gidip oy veren herkese ve kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Halkımızın ve yol arkadaşlarımızın seçim gününden ertesi sabaha dek gösterdikleri büyük fedakarlığı 28 Mayıs’ta da göstereceklerinden eminiz. Tek bir oyunun bile heba olmasına izin vermeyeceğiz.

Uzun süredir 4 milletvekili çıkaran partimizin, bu seçimde 5’inci milletvekilliğini de kazanmış olması çok önemlidir. Güzel Adana’mızda bizi milletvekili seçen hemşehrilerimize, emek verip katkı koyan herkese, tüm yol arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.  Herkesin bildiğini tekrar ediyoruz ki umut dimdik ayakta. Gönül isterdi ki bu işi 14 Mayıs’ta bitirseydik. Ancak o zaman olmadıysa da 28 Mayıs’taki ikinci turda mutlaka bu açlık, yoksulluk ve sefalet dayatan kara düzeni değiştireceğiz! Halkımızın desteğiyle başaracağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor