Ülkücüleri buluşturan düğün!

(HABER MERKEZİ)-Türkgün Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi İbrahim İspaha, oğlu Selçuk İspaha’nın da mürüvvetini gördü. Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde gerçekleşen ve Ülkücü Harekete gönül verenleri bir araya getiren düğün töreniyle Efsane ile Selçuk İspaha da evliler kervanına katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genç çifti gönderdiği telgrafla kutlarken, salonda çiçeği de yeraldı. Bahçeli’nin gönderdiği telgraf okunurken salonda bulunanlar ayakta alkışladı.

MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E.Semih Yalçın, Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr.İzzet Ulvi Yönter, MHP Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Av.Uğur Öztürk ve A.Savaş Çolak,  MHP Genel Başkan Basından Sorumlu Başdanışmanı ve aynı zamanda Türkgün Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Yıldıray Çiçek ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, TEDAEŞ Genel Müdür Yardımcısı Bora Ülker, Türkgün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Müftüoğlu da gönderdikleri telgrafla genç çifti kutladı.

Düğün törenine; Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Türkgün Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Varol, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek, MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP Adana Eski İl Başkanlarından Mustafa İzgioğlu ve Sertan Duran, MHP eski Milletvekili Yılmaz Tankut, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Kamu-Sen Adana İl Başkanı Durdu Mehmet Girgeç, MHP Yüreğir  İlçe Başkanı Tamer Yücel, Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Karataş MHP İlçe Başkanı İsmail Arıcı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Vedat Cengiz, Modem Tekstil Holding Sahibi Hülya Görgel, emekli Emniyet Müdürü Leman Süheyla Üresinler ile her iki aile yakınları katıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün töreninde genç çifti kutlayan katılımcılar, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Emine-İbrahim İspaha ile Fadime-Fatih Küçükkaya çifti davetlilerle yakından ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor