ULUDAĞ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

(HABER MERKEZİ)-Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Şehit Ailelerini unutmadı. Başkan Uludağ terörle mücadele sırasında şehit olan kahramanların ailelerini ziyaret etti. Onlarla sohbet etti.
İlçede bulunan şehit ailelerine ziyarette bulunan Başkan Bilal Uludağ’a MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Çağrı Korkut, Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Seyfettin Gündoğdu, MHP Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Ayyıldız,  MHP Sarıçam ilçe yöneticileri ve Sarıçam Ülkü Ocakları yöneticileri eşlik etti.
İlk olarak 1998 yılında Hakkâri Gökdağ kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Cevdet Özdaş’ın ailesini ziyaret eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ burada şehit Özdaş’ın annesi Bağdat ve babası Mehmet ile bir süre sohbet etti. Başkan Uludağ Şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim hediye etti.
Daha sonra Karayusuflu Mahallesinde bulunan şehitlerden Osman Tülü, Osmangazi Mahallesinde bulunan şehit Mehmet Doğan, Avcılar Mahallesinde bulunan Kürşat Yağbasan ve Mustafalar Mahallesinde bulunan şehit Volkan Çay’ın ailesini de ziyaret eden Başkan Uludağ burada da şehit aileleri ile yakından ilgilendi, onlarla sohbet etti, talep ve isteklerini sordu.
ULUDAĞ “ŞEHİT AİLELERİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİDİR”
Şehitlerimizi ve ailelerini hiçbir zaman unutmadıklarını, her zaman yanlarında olduklarını, onları sürekli ziyaret ettiklerini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ “Şehit ailelerimiz aziz şehitlerimizin bize birer emanetleridir. Şehitlerimizin aileleri bizim de ailemiz, onlar için ne yapsak azdır. Çünkü onlar ezan dinmesin, bayrak inmesin ve aziz vatanımıza bir zarar gelmesin diye gözlerini kırpmadan şehit oldular. Bu vatan için canını seve seve feda etmiş şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız ve her zaman onların emanetlerine sahip çıkmakta bizim asli görevimizdir.” diye konuştu.
Vatan ve bayrak uğruna hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine yükselen bütün şehitleri saygı ve rahmetle yâd ettiklerini ifade eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonrada her şartta olmaya devam edeceklerini söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor