Ümit Özat takımın başında antrenmana çıktı

Adana Demirspor’da yeni teknik patron Ümit Özat görevine resmen başladı. Resmi açıklamanın ardından deneyimli teknik adam Boülu’ya gelerek takımın başına geçti. Cüneyt Dumlupınar Sportif Danışmanlık görevine getirilirken, yeni teknik direktör Ümit Özat ile Mavi-Lacivertli takımda yeni bir dönem başladı.

Şampiyonluk yolunda gol yemediği sürece atılacak bir golle alınacak üç puanın önemi çok büyük. Şampiyon takımlar genelde ligin en az gol yiyen ekipleri oluyor. Mavi-Lacivertli takımla yeniden anlaşan Ümit Özat denge futboluna önem veriyor. 2018-19 sezonunun 21.haftasında Adana Demirspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Özat’ın takımı 13 haftada 24 gol atarken, 10 gol gördü. Ümit Özat, 2019-20 sezonunda ise 4 maçta Adana Demirspor’un başında görev aldı. Mavi-Lacivertliler bu periyotta rakip ağlara 2 gol atarken, kalesinde ise gol görmedi. Özat, “İstatistiklerde gösteriyor ki, her ne olursa olsun gol atıyorsunuz, önemli olan gol yememek. Benim birinci felsefem bu olacak. Takım savunmasına önem vereceğim” diye konuştu.

Bu arada, BTC Türk Yeni Malatyaspor, Adil Demirbağ’nı transferi için Adana Demirspor ile anlaştı. Transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Başkan tarafından Ajansspor’a yapılan açıklamada, Adil Demirbağ için Demirspor’un 175 bin Euro bir sonraki satıştan %50 alacağı açıklanmıştı. 22 yaşındaki stoper, kariyerinde Bucaspor, Karagümrük ve Adana Demirspor formalarını giydi. Tranfserin gerçekleşmesi için Malatyaspor’un onayı bekleniyor. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor