ÜMRANİYE-ADANA DEMİRSPOR MAÇI 26 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu ertelenen maçların tarihlerini açıkladı. Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Ümraniyespor ile Adana Demirspor karşılaşması 26 Şubat Pazar günü saat 16.00’da oynanacak.

TFF, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Süper Lig’de ertelenen Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor, HangiKredi Ümraniyespor-Adana Demirspor ve daha önce Taksim saldırısı sebebiyle ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor maçlarının oynanacağı tarihleri duyurdu. Buna göre, Fenerbahçe-Konyaspor: 25 Şubat Cumartesi saat 19.00, Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor 25 Şubat Cumartesi saat 19.00, HangiKredi Ümraniyespor-Adana Demirspor 26 Şubat Pazar saat 16.00, Beşiktaş-Antalyaspor 26 Şubat Pazar 19.00.

Öte yandan Adana Demirspor’da da transfer çalışmaları devam ediyor. Yaz transfer döneminde takıma asgari ücret ve performans bonusları karşılığında imza atan Gökhan Töre’nin, ara transferde Demirspor kampından ayrıldığı ve takıma veda ettiği belirtildi. Kariyerinde Chelsea, West Ham United, Rubin Kazan, Beşiktaş gibi önemli takımlar olan Gökhan, son yıllarda büyük düşüş yaşamıştı. 2020 yılında ikinci kez Beşiktaş forması giyen Töre, pek şans bulamamış ve gönderilmişti. Töre bu sezonun başında Adana Demirspor ile sözleşme imzaladı. Sabit ücreti asgari ücret olan tecrübeli oyuncuya performans dayalı bonuslar ödenecekit. Ancak Gökhan Töre, Demirspor’da da bekleneni veremedi. Sadece 5 maçta 102 dakika oynayabilen Töre, takıma 2 gollük katkı yapabildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor