VAHAP GÜNER’DEN ÇGC’YE ZİYARET

ADANA (BÖLGE)-Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Kültür ve sosyal Tesislerini ziyaret etti.

Haydar Karaduman’ın ölümü ile boşalan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına bir süre önce seçilen Vahap Güner, geçen yıl protokol töreninde hazır bulunduğu Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve sosyal Tesislerini ziyaret ederek Başkan Cafer Esendemir ile görüştü. Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ne de benzer bir tesis kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Vahap Güner, Başkan Esendemir ile dostluklarının uzun yıllar öncesine dayandığını belirterek, dayanışma içerisinde olduklarını söyledi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner’in ziyaretinden memnun kaldığını belirterek, ”Haydar Karaduman’ın sağlığı yerinde iken, dönemin yöneicileri tarafından Gazeteciler Cemiyetine tahsis edilen yerde, önümüzdeki dönem Malatyalı meslektaşlarımızın da kısa zamanda güzel bir tesise kavuşmalarını umut ediyorum. ziyaretinden dolayı Vahap Güner başkanıma teşekkür ediyor, her zaman yüreklerimizin beraber çarptığını ifade etmek istiyorum” dedi.

Ziyarete, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Başkan Yardımcısı Kerim Hoşfikirer de katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor