VALİ DEMİRTAŞ, ADANA’DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN VEFA DESTEK GRUBU EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Koronavirüsle mücadele süreci başladığı ilk anlardan beri Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, ülkemizin her bir köşesinde olduğu gibi Adana’da da çalışmalarını ilk günkü özveriyle gerçekleştirmeye devam ediyor.

Sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üzeri, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşan Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri; gıda kolisinden temel ihtiyaçlara, maskeden maaş ödemelerine kadar birçok hizmeti vatandaşlarımızın ikametlerinde gerçekleştiriyor. 

Vefa Sosyal Destek Grubu’nun çalışmalarını değerlendiren Vali Mahmut Demirtaş, üstün bir özveriyle çalışan Vefa Destek Grubu ekiplerinin vatandaşlarımızın da takdirine mazhar olduğunu dile getirdi. Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de başarılı çalışmalara imza atan ekiplere teşekkür ettiğini ifade eden Vali Demirtaş, “En zor günlerde yardımlaşma ve dayanışma ruhunu daima canlı tutan Devletimiz, koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu zorlu süreçte de tüm imkanlarını vatandaşlarımız için seferber etti. Devletimizin yardım elini vatandaşlarımıza ulaştıran Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerimiz 7/24 canla başla çalışarak sosyal devlet olmanın, bir ve bütün olmanın en güzel örneklerini sergiledi.” dedi.

Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerinin yardım faaliyetlerini ilk günkü azimle sürdürdüklerini ve bundan sonra da sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Vali Demirtaş; daha güzel, daha sağlıklı ve mutlu yarınlara ulaşmak için el birliği içinde olan herkese teşekkür ettiğini, birlik ve bütünlük içinde hareket ettiğimiz sürece koronavirüs dönemini en iyi şekilde geride bırakacağımıza inandığını sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor