Vali Demirtaş, elleriyle dondurma kesti

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Gurme 2019 Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarına katılan Tatlıcı Köse’nin standında dondurma keserek vatandaşa ikram etti.

Beraberinde CHP Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut ile birlikte Tatlıcı Köse’nin standını ziyaret eden Vali Demirtaş, Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan’dan firma ve ürünlerle ilgili bilgiler aldı. Eline satır alarak Köse’nin fuara özel hazırladığı dondurmayı kesen Vali Demirtaş, daha sonra bu dondurmayı kağıt helvaların arasına koyarak tadına baktı. Köse özel baklavasını da afiyetle yiyen Vali Demirtaş, dondurma ve baklavaları basın mensupları ve vatandaşlara ikram etti.

Vali Demirtaş ile birlikte Köse standını ziyaret eden CHP milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ile Ayhan Barut da ürünlere hayran kaldı. Köse özel baklavasının tadına doyamayan milletvekilleri, keçi sütünden yapılan dondurmanın da tadına baktı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Köse standını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir de ziyaret ederek Köse markalı baklava ve dondurmanın tadına bakarak ürünlere tam not verdiler.

Down sendromlu çocuklar Köse’de

Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği üyeleri de down sendorumlu gençlerle birlikte Köse standına konuk oldu. Aileleriyle birlikte standa gelen down sendromlu çocuklar, Köse özel baklavası ve dondurmanın tadına hayran kaldılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor