Vali Demirtaş, ilçe kaymakamlarıyla biraraya geldi

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı”nın ardından ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi.

Çukurova Kalkınma Ajansı’nda düzenlenen toplantıda ilçelerde yürütülen projeler ile yapılması planlanan çalışmalar detayları ile ele alındı.

Adana’nın bir bütün olarak tüm ilçeleriyle beraber gelişip kalkınması, potansiyelinin daha da ileri seviyelere taşınması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğine değinen Vali Demirtaş, tüm kaymakamlar ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışmanın önemine değindi.

İlçelerin huzur ve asayişi, bağımlılıkla mücadelede yapılması gerekenler, sıfır atık projesi, okuma seferberliği gibi konularda özellikle hassasiyet gösterilemsi gerektiğini ifade eden Vali Demirtaş, “İlçelerimizde vatandaşlarımıza kapınız her zaman açık olsun. Bizler vatandaşa hizmet için varız. Bu bağlamda muhtarlarımızla bir araya gelmeye özen gösterin. Sık sık şehit ailhelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ederek gönüllerini hoş edin” şeklinde konuştu.

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte kontrol ve denetim faaliyetlerine ağırlık verilmesi ve ilçelerde devam eden yatırımların takip edilmesi hususlarına da vurgu yapan Vali Demirtaş, tüm kaymakamlara çalışmalarında başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor