Vali Demirtaş, market temsilcileriyle bir araya geldi

HABER: Murat ÖZKARDEŞ

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş; A 101, ŞOK, BİM, Carrefoursa, Groseri, Boğalar Market, Migros,Metro Market temsilcileri ve kentte faaliyette bulunan diğer marketlerin temsilcileriyle bir araya geldi.

Ticaret Odası Genel Sekreteri Birol Yarman ve ATİKOP Başkanı Nadir Özata’nın da katıldığı toplantıda; sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, kronik hastalığı bulunanlar ve tedbir amaçlı evlerinde bulunan diğer vatandaşların telefonla ulaşmaları dahilinde siparişlerinin evlerine ücretsiz gönderilmesi hususunda karara varıldı.

Vali Demirtaş, sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan kimsesiz ve yalnız yaşayan vatandaşların mağdur olmaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için ‘Vefa Destek Grubu’ oluşturulduğunu, bu durumda olan vatandaşların 112 acil irtibat numarası ile kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan, insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmlası ve vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemek için mücadelenin son hızla devam ettiğini belirten Vali Demirtaş, bu kapsamda ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de birçok  tedbir aldıklarını ve almaya devam ettiklerini ifade ederek, ”Vatandaşlarımızın resmi kanallardan yapılan uyarıları dikkate almaları hayati önem arz ediyor. Devletimiz tüm kurumları ile bu salgının yayılması ve koronavirüsten doğan mağduriyetlerin giderilmesi için azami gayret gösteriyor” dedi.

Vali Mahmut Demirtaş, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan vatandaşlarımızın siparişlerinin evlerine gönderilmesinde ücretsiz hizmet sağlayacak olan tüm marketlerimize teşekkür ediyorum. Bizler dayanışma ruhumuzu ve zor zamanlarda en iyi şekilde ortaya çıkaran kadim bir milletiz. Umuyorum ki bu süreci de en iyi şekilde atlatacağız” ifadelerine yer verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor