Vali Demirtaş, ‘Yapılacak çalışmalara destek olmaya hazırız’

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, EnerjiSA Genel Müdürü Mehmet Kayacı, TEDAŞ Bölge Müdürü Bayram Mutlu, EÜAŞ İşletme Müdürü Bekir Kaya ve TEİAŞ İşletme Müdürü Yılmaz Eğerci ile makamında bir araya geldi.

Konuklarıyla aşırı yağmur ve kar yağışı neticesinde Adana genelinde yaşanan elektrik kesintilerini değerlendiren Vali Demirtaş, alınması gereken önlemler hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında kurumlarca gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgiler de alan Vali Demirtaş, enerji altyapısının bir kentin olmazsa olmazları arasında olduğunu dile getirdi. Vatandaş memnuniyetini arttırmaya yönelik çalışmaların her daim önemini koruduğunu vurgulayan Vali Demirtaş, “Olumsuz hava koşullarında kentimiz genelinde elektrik kesintilerine yol açan aksaklıkların giderilmesi, hemşehrilerimizin bu konudaki mağduriyet ve şikâyetlerinin son bulması için yapılacak çalışmalara destek olmaya hazırız.” dedi.

Enerji  hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi hususunda yapılması gereken faaliyetlerin her zaman takipçisi olacaklarına da değinen Vali Demirtaş, bu konuda herkesin üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaret yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor