Vali Demirtaş’a seri ziyaretler

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi  Mahmut Demirtaş’a ziyaretler sürüyor. Vali Demirtaş’ı dün sırasıyla mahalle muhtarları, şehit ve gazi yakınları ile Hak-İş Konfederasyonu ile Özçelk-İş Sendikası yetkilileri ziyaret etti.

Seyhan İlçesi’ne bağlı Mekan Mahalle Muhtarı Cihan Genç, Kavaklı Mahalle Muhtarı Ercan Gezer, Koza Mahalle Muhtarı Yusuf Tuncer ve Sarıçam ilçesine bağlı Hocallı Mahalle Muhtarı Mesut Hükümdar ile azaları Halil Say ve Sadık Yüksek Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek mahallelerindeki sorunları ve beklentileri dile getirdiler. Vali Demirtaş vatandaşlara daima en iyi kamu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerin gerçekleştirilmesinde muhtarlar önemli bir role sahiptirler, muhtarların ilettikleri hususların takipçisi olacağını söyledi.

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINDAN ZİYARET

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ercan Sanca’nın babası Muharrem Sanca ve Mustafa Sanca, Şehit Jandarma Er Cüneyt Kızılarslan’ın babası Halil Kızılarslan, abisi Cuma Kızılarslan,  kız kardeşi Fatma Demiryürek ve eniştesi Kerem Demiryürek ile Gazi Mustafa Karakuş’un oğlu Vakkas Karakuş, Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ettiler.  Vali Demirtaş, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli aileleri bizim için çok önemliler. Onlar daima Türk milletinin başının tacı. Yurdumuzun bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna hiç düşünmeden şehitlik ve gazilik makamına koşan kahramanlarımız için çok mukaddesler. Onlardan geriye bize emanet kalan kıymetli ailelerinin devlet ve millet olarak daima yanında olacağız” dedi.

SENDİKALAR ZİYARET ETTİ

Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Temsilcisi Abdurrahman Yücle ile Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Özçelik-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sedat Aydın, Şube Sekreteri Ahmet Gürses ve Mali Sekreter Mustafa Ünal Vali Demirtaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Temsilcisi Abdurrahman Yücel, gerçekleştirdikleri sendikal faaliyetler ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Demirtaş ta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor