Vali Demirtaş’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Demirtaş mesajında şunları söyledi: “Yüzyıllar boyunca birçok alternatif yöntem vasıtasıyla insanoğlunun şifa bulmasını sağlayan tıp biliminin uygulayıcıları olan hekimlerimiz dünya üzerindeki en kutsal mesleklerden birini yapmaktadır.

Bir insanın hayatını dil, din, ırk ayrımı yapmadan kurtarmak için elinden geleni yapan ve mesleğini kendine yaşam biçimi olarak ilke edinmiş tüm sağlık personelimizi çalışmalarından dolayı takdir ediyorum. 

Ülkemiz; günümüzde verilen tıp eğitimi, kullanılan tıp teknolojisi ve sağlık hizmetleri bakımından dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşebilecek kapasiteye sahiptir. Her geçen gün Devletimiz ve Hükümetimiz sağlık sektörünü daha da ileriye taşıyacak adımlar atmaktadır. Bizler de ilimizde verilecek sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmak amacıyla yapılan çalışmalara daima destek vereceğiz.

İlimizde dünya standartlarına sahip yüksek kalitede ve bin 550 yatağıyla hizmet veren Adana Şehir Hastanesinin yanı sıra birçok kamu hastanesi, üniversite hastaneleri ve özel hastaneler bulunmaktadır. Ayrıca 150 yataklı Güney Seyhan Devlet Hastanesi de ilimizde yapımı devam etmekte olan sağlık kuruluşlarımızdandır. Adana’mızın güzel insanlarının, Adanalı hemşehrilerimizin sağlık sektöründe de en kaliteli hizmeti almaları için sağlık altyapısını güçlendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İnsanların hayatta kalma hakkını hiçbir koşul ve ayrımcılık gözetmeksizin koruyarak özverili ve meslek onuruna yakışır bir şekilde insanlığa hizmet sunan tüm doktorlarımızın ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyor, başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık sektörü çalışanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor