Vali Demirtaş’tan esnaf ziyareti

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere gittiği Yüreğir İlçesi 19 Mayıs Mahallesi4nde esnafı işyerlerinde ziyaret etti.

Esnafla hasbihal ederek hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Demirtaş, kendisine iletilen hususları dinledi. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye özen gösterdiklerini dile getiren Vali Demirtaş, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın bizden taleplerini, beklentilerini, varsa sorunlarını dinleyerek en kısa yoldan çözüm üretmeye çalışıyoruz, bizler vatandaşlarımızın huzur ve refahı için varız” dedi.

Alın terleriyle evine ekmek götüren esnafın ekonomik hareketliliğin önemli bir unsuru olduğunu ifade eden Vali Demirtaş, mahalle esnafına gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı teşekkür etti. Mahalle esnafı da Vali Demirtaş’a sürpriz ziyaretleri için teşekkür ederek, “Bizimle yakından ilgilendi, sorunlarımızla yakından ilgilendi” dediler. Ziyaretlere Vali Yardımcısı Murat Süzen ve Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl de eşlik etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor