VALİ ELBAN CEYHAN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

(HABER MERKEZİ)-Vali Süleyman Elban, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Ceyhan ilçesini ziyaret etti. İlçeye gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Ceyhan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Elban, burada Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Ziyareti sırasında ilçenin genel durumu ve ilçede gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili Kaymakam Yılmaz’dan detaylı bilgiler alan Vali Elban, Ceyhan ilçesinin gerek gelişmiş sanayisi gerekse verimli topraklarında gerçekleştirilen tarımsal faaliyetler bakımından Adana’nın önemli ilçelerinden biri olduğunu belirtti.

İlçenin daha da gelişmesi ve vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması için çalışmalarını daima iş birliği içinde yürüteceklerini belirten Vali Elban,  ilçede gerçekleştirilen çalışmalar için Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz’a teşekkür etti.

Vali Süleyman Elban, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bir konuşma yapan  Vali Elban; vatandaşların can ve mal güvenliği ile devletin bütünlüğü için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışan Emniyet ve Jandarma Teşkilatının değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.

Ceyhan ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vali Süleyman Elban’a İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Taşkın Keleş eşlik etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor