Vali Elban, “Gündoğdu’yu ziyaret edeceğim”

(HABER MERKEZİ)- Gündoğdu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Adana’ya yeni atanan Vali Süleyman Elban’ı ziyaretinde sınavlarda herzaman olduğu gibi bu yıl da Adana’yı Türkiye Birincisi yapmanın gururunu yaşadıklarını anlattı. Vali Elban ise Gündoğdu Koleji’ni ziyaret edeceğini söyledi.

Gündoğdu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, beraberinde Vakıf Genel Sekreteri Gazi Kara ile Vali Süleyman Elban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup pandemi dönemi online eğitimi başarı ile bitirdiklerini söyledi.

ADANA’YI TÜRKİYE 1. YAPMAYA DEVAM

Dr. Gökhan Gündoğdu, öğrencilerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de sınavlarda Adana’yı Türkiye Birincisi yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtip, “İnşallah bu başarı grafiğimiz artarak sürecek. Emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi kutluyorum. Biz eğitime 31 Ağustos’ta başlayacağız. Çünkü online eğitim dönemini başarı ile bitirdiğimiz için telafi eğitim gerekmiyor. İşimiz eğitim, bunu en iyi şekilde yapıp çocuklarımıza ve ülkemize hizmete hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Gökhan Gündoğdu, Vali Elban’a İtalya’dan Eğitimin Oskarı ödülünü alan ve dünyada örneği olmayan Uluslararası Çocuk Üniversitesi ile Vakfın çalışmalarından da bahsetti.

ELBAN: OKULU ZİYARET EDECEĞİM

Yerel yönetimler üzerine uzman olan ve bu konuda 4 kitabı bulunan, her fırsatta eğitimin önemine değinen Adana Valisi Süleyman Elban ise Dr.  Gökhan Gündoğdu’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, Gündoğdu Koleji kampüsü ve Uluslararası Çocuk Üniversitesini ziyaret edip yakından görmek istediğini söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor