Vali Elban, Özler Tarım’ı ziyaret etti

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Süleyman Elban, Özler Tarım’ın Adana Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan üretimler, tesisteki çalışmalar ve istihdam kapasitesi hakkında firma sahipleri Ali Özler ile Özbek Haldun Özler’den bilgi alan Vali Elban; kendi ürettikleri ve yüzlerce üreticinin yetiştirdiği ürünleri 35’ten fazla ülkeye hem doğrudan hem de işleyip sevk ederek ihracata önemli katkılar sunan firmaya teşekkür ettiğini dile getirdi.

Daha çok üreten, daha çok gelişen bir Adana için gayret gösteren her bir üreticinin yanında olduklarını ifade eden Vali Elban, “Tüm dünya sektörlerinde olumsuz etkileri olan pandemiye rağmen çalışan, üreten, ürettikleriyle ilimize değer katan firmalarımız, ülkemizin ekonomik hedeflerinin en büyük paydaşıdır. Bizler, üretimlerin daim olmasını temenni ediyor, bu doğrultuda üreticilerimizi destekliyoruz.” dedi.

Paketleme tesislerinde işlenen ürünleri geniş pazarlama ağı sayesinde perakende zincirlerinde tüketicilerle buluşturan firmanın daha lezzetli ve verimli çeşitler geliştirmek ve çoğaltmak amacıyla oluşturduğu fidanlık ile ürünlerin ilaçlamalarını sağlamak amacıyla kurdukları  Kelaynak Havacılık hakkında da bilgi alan Vali Elban, Özler Tarım’ın tüm yetkililerine ve çalışanlarına başarılar temennisinde bulundu.

Vali Elban’ın ziyareti tesislerde yaptığı incelemeler ve çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor