Vali Elban: Virüsle mücadelemiz sürüyor

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Süleyman Elban, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen “Koronavirüs Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı”na katıldı. Vali Elban, “İlimizde Koronavirüsle mücadele çlaışmaları büyük titizlikle sürüyor ve mücadelemiz sürüyor” dedi.

İçişleri Bakanı süleyman Soylu, valilerle videokonferans üzerinden toplantı gerçekleştirerek koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında dikkat edilmesi gereken hususları sıraladı ve illerde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Toplantıda, Kovid-19 salgınında genel durum, salgının önlenmesine yönelik tedbirler, illerde valilerin yapması gerekenler ile orman yangınları ve güvenlik konuları değerlendirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılması gerekenlerin gözden geçirildiği toplantıda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, valilerden bu süreci en etkin şekilde yönetmelerini istedi.

Adana’da koronavirüsle mücadele çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirten Vali Süleyman Elban, “Salgının kentte yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini en aza indirmek için ilgili bakanlıklarımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleşen toplantıya İçişleri Bakan Yardımcıları Muhteremİnce, Tayyip Sabir Erdil, İller İdaresi Genel Müdürü Kürşat Kırbıyık, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ömer Toraman ve illerin valileri katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor