VALİ KÖŞGER; ADANA’YI ELBİRLİĞİYLE DAHA GÜÇLÜ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

(HABER MERKEZİ)-Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleir) Organize Sanayi Bölgesi ile Karataş Tarıma Dayalı İhtisas OSB Müteşebbis Heyet toplantıları yapıldı.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger başaknlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Yiğit, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ile diğer yetkililer katıldı.

OSB’lerde gelinen aşamaların tüm detaylarıyla ele alındığı toplantılarda Vali Köşger, yetkililerden OSB’lerle ilgili yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantılarda bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger, Adana’nın sanayide ülkenin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu ifade ederek, Karataş ilçesinde kurulacak organize sanayi bölgelerin üretim ve istihdama sağlayacağı katkıların yanı sıra Adana’nın sahip olduğu potansiyeli daha da geliştirerek kentin küresel rekabet gücünü arttıracağına vurgu yaptı.

Adana’nın ve ülkenin ekonomisine önemli düzeyde katkı sağlayacak organize sanayi bölgelerinin bir an evvel faaliyete geçmesi için yapılacak çalışmaların titizlikle sürdüğünü söyleyen Vali Köşger konuşmasını, “Bu güzel şehrimizi el birliğiyle daha güçlü, daha gelişmiş bir şekilde geleceğe taşımak için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğine inanıyorum” sözleriyle bitirdi.

Görüş alışverişiyle devam eden toplantılarda, Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) ile Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) OSB’de yapılacak olan işlemlerin ivedi bir şekilde tamamlanması için gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı. Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından toplantılar sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor