VALİ KÖŞGER, ALADAĞ’DA

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, ilçe gezilerinin bu seferki durağı Aladağ oldu. Vali Köşger, İlçeye gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Aladağ Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Köşger, burada Kaymakam Hasan Ali Kurt ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.
Karşılamanın ardından Kaymakam Kurt’tan ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Köşger; Adana’yı daima bir bütün olarak ele aldıklarını belirterek kentin genelinde yapılan tüm hizmetlerde öncelikli amacın daima vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması olduğunu belirtti.
Kamu kurumlarının milletimizin huzur ve refahını sağlamak için hizmet verdiğini sözlerine ekleyen Vali Köşger, görev bilinciyle işlerini yapan tüm Kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçedeki programını belediye ziyaretiyle sürdüren Vali Köşger, Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir’den belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yerel yönetimlerin faaliyetlerinin şehirlerin gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirten Vali Köşger,  Başkan Özdemir’e görevinde başarılar diledi.
İlçeye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Aladağ’da görev yapan muhtarlarımız ve Aladağlı hemşehrilerimizle de bir araya gelerek sohbet eden Vali Köşger, hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Son olarak Aladağ Polis Merkezi Amirliğine inceleme ziyaretinde bulunan Vali Köşger, burada görevli güvenlik güçlerimizden gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alıp, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu olmaksızın fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize vazifelerinde başarılar diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor