VALİ KÖŞGER OTEL TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

(HABER MERKEZİ)-Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği Teknofest yaklaşırken Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana’da faaliyet gösteren otellerin temsilcileri ile bir araya geldi.

Her yıl binlerce teknoloji meraklısını bir araya getiren Teknofest’in bu sene Adana’da gerçekleştirilecek olmasından büyük bir heyecan duyduklarını ifade eden Vali Köşger, yaptığı değerlendirmede Adana’nın zengin kültürel mirası ve dinamik yapısıyla Teknofest için mükemmel bir ev sahipliği yapacağına inandığını söyledi.

Son yıllarda sayıları artan fuarlar ve gelenekselleşen festivallerle Adana’nın büyük çaplı etkinlikler konusunda deneyimli olduğunu dile getiren Vali Köşger, “Teknofest teknoloji tutkunlarının yaratıcılıklarını sergiledikleri, geleceğin teknolojilerine ışık tutan bir platform. Teknofest’in Adana’da gerçekleştirilecek olması, festivaller şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen kentimizin dünya çapında tanıtımını sağlarken bir taraftan da ilimizin teknoloji ve yenilikçilik alanında önemli bir merkez haline gelmesine de katkı sunacak. Bu bağlamda Teknofest’in Adana’mıza yakışır bir şekilde gerçekleşmesi ve gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından gelecek misafirlerimizde güzel bir iz bırakması için her türlü tedbiri değerlendiriyoruz. Bugün de otel temsilcilerimizle bir araya gelerek yapılması gerekenleri ele aldık. Bu tür organizasyonlarda Adana’nın tüm kesimleri, kurum ve kuruluşlarımız ve paydaşlarımız el birliği ile güzel bir iş ortaya koyuyorlar. Teknofest’te de aynı tutum ve hassasiyetle çalışacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor