VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER HASTALARI ZİYARET ETTİ

(HABER MERKEZİ)- Kurban Bayramı’nın 1. gününde bayram namazının ardından ilk olarak Adanalılarla bayramlaşan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, bayramların insanları paylaşma, sevgi, saygı ve hoşgörüyle buluşturan müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtip; Adanalıların ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Bayramlaşma programı kapsamında Çukurova Devlet Hastanesine giden Vali Köşger, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Halil Nacar ile birlikte bayramı hastanede tedavi altında geçiren hastaları ziyaret etti. Hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Köşger, doktorlardan hastaların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Hastanede yatan vatandaşların ve ailelerinin bayramını kutlayan Vali Köşger, hastanede tedavi gören tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diledi. Hastanede görev yapan sağlık personeliyle de bayramlaşan Vali Köşger, bayram günlerinde dahi fedakarca şifa dağıtan tüm sağlık personelimize minnettar olduğumuzu belirtip, teşekkür etti.
Bayram ziyaretlerini Şehit Serhat Sığnak Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gerçekleştirdiği ziyaretle sürdüren Vali Köşger, huzurevinde kalan değerli büyüklerimizin ve huzurevi personelinin bayramını tebrik etti.  Ziyaret sırasında saygıdeğer büyüklerimizle sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Vali Köşger, burada gerçekleştirdiği konuşmada; bayram günlerinin büyüklerimizi ziyaret etmek ve hatırlarını sormak için önemli bir vesile olduğunu belirtti.
Büyüklerimizin bayram mutluluğuna ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Köşger, hayat tecrübeleriyle bizlere ilham veren ve yolumuzu aydınlatan büyüklerimize sağlık, huzur ve esenlikle dolu bir ömür temenni etti.

Vali Köşger, huzurevine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından 2024’te trafik kazası sonucunda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu’nun ailesini ve 2016’da bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Polis Memuru Ebubekir Durmuş’un ailesini ziyaret etti.
Şehitlerimizin aileleriyle sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Vali Köşger, aziz şehitlerimizin değerli ailelerinin bayramını tebrik etti.
Şehitlerimizin aziz hatıralarının daima yaşayacağını belirten Vali Köşger, “Aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri bizim en değerli emanetimizdir. Şehitlerimizin ailelerinin daima başımızın üzerinde yeri var. Bizler hem devlet hem de millet olarak daima şehitlerimizin yadigarlarının yanında yer alacağız.” diyerek bu toprakları bizlere vatan kılmak, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumak uğruna şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd etti.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor