VE KARALAR MAHCUP ETTİ

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısına başkanlık eden Zeydan Karalar, su fiyatlarını yüzde 30 indireceğini söylediğini, ancak seçildikten sonra, verdiği sözü yerine getirmediğini iddia edenlere, mitinglerde halka hitaben yaptığı konuşmaların kasetleriyle cevap verdi. Karalar, Meclis salonunda tüm meclis üyelerine ve vatandaşlara izlettiği video kasette, “Suyu kademeli olarak her üç ayda bir yüz 10 olmak üzere toplamda yüzde 30 indirim yapacağım” diyor.

Karalar,  video kaseti izlettikten sonra, kendisini halkı aldatmakla suçlayanların özür dilemesini beklediğini söyledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendisinden önce işe gelmeyenlerin, 31 Mart’tan sonra geldikler, bunların teker teker belirlendiğini de ifade ederek, “Son alınan kişileri de tespit ediyoruz” dedi.

ADANA (BÖLGE)- Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dün başkanlığını yaptığı meclis toplantısında hakkındaki “Su fiyatını yüzde 30 ucuzlatacağına söz vermiştir, sözünü yerine getirmiyorsun” suçlamalarına video kasetle cevap verdi.

  “Ben verdiğim her sözün arkasında dururum. Yapmayacağım, yapamayacağım işlerin de sözünü vermem. Hiçbir zaman suyu yüzde 30 ucuzlatacağımı söylemedim. Ancak, kademeli olarak her üç ayda bir ucuzlatacağımı ve toplamda yüzde 30 indirim uygulayacağımı söyledim” diyen Karalar, o konuşmaları meclis üyeleri ve vatandaşlara dinletti.

Karalar, video gösteriminden sonra, kendisini  halkı aldatmakla suçlayanlardan özür beklediğini belirtti.

SİNEKLE MÜCADELE

Başkan Karalar, sinekle mücadeleye etkin biçimde başladıklarını, ancak geçmişteki ödemeler ve arızalar nedeniyle olan gecikmenin kısa sürede telefi  edileceğini belirterek, “Maalesef sıcakların yoğunluğu nedeniyle sinek ve  değişik haşereler  türemiştir. Hızla başladık, en kısa sürede gelecek olan diğer araçlar ve tamiratlar bitirileyecek, yoğun çalışma başlayacak” dedi.

BANKAMATİKÇİLER

Anakent Belediye Başkanı, konuşmasında daha önce işe gelmeden maaş alanların 31 Mart’ta gelmeye başladıklarını, seçim öncesi işe alınanları teker teker belirlediklerini, onlar için de gerekli işlemlerin yapılacağını kaydetti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor