VEFASPOR ALTYAPISI TAM YOL İLERİ!

2022-2023 futbol sezonu başladı, Adana Vefaspor katıldığı 4 yaş grubunda topladıkları puan, bulundukları pozisyon ve oynadıkları futbolla izleyenlerden bu sezonda tam not almasını bildi.

4 KATEGORİDE 3’NDE ZİRVEDELER

U18 Liginde 5 hafta maçları geride kalırken oynadıkları tüm maçları kazanıp 15 puanla rakiplerin önünde zirvede yer alan Adana Vefaspor, rakip ağları 18 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Geçen sezonun Türkiye şampiyonu olan kulüp bu sezonda aynı hedef doğrultusunda şampiyon hoca Serdar Döndü nezaretinde harika sonuçlar almaya devam ediyor.

KAZANMA ALIŞKANLIKLARI DEVAM EDİYOR

U16 takımı 4 maçının tamamını sahadan galibiyetle ayrılıp 12 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 17 gol atıp 1 golü kalesinde gören Vefaspor, bu sezonda Adana şampiyonluğunu elde etmek istiyor. U14 Liginde 4 maç 3 galibiyet 1 beraberlik ve 10 puanla lider bulunan Vefaspor bu yaş kategorisinde 21 gol sevinci yaşadı kalesinde gol dahi görmedi. U12 Liginde ise 5 maçta 10 puanla beyaz aslanlar 2. Sırada kendisine yer buldu.

ALTYAPI BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Adana Vefaspor Kulüp Başkanı Cengiz Kaskat, 4 kategoride şuana kadar başarılı sonuçlar aldıklarını, bu sezon hedeflerinin katıldıkları her platformda şampiyonluk olduğunun altını çizdi. Geçen sezon U18 takımında bu onura sahip olduklarını belirten Kaskat, “Bu sayıyı kesinlikle arttırmamız gerekiyor. Sezon başı hedeflerimiz zaten belliydi. Teknik ekibimin ve oyuncularımın da bu bilinçle hareket etmesi çok önemli” diye konuştu.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor